Birol Güven'e küfürlü tepki

Çocuklar Duymasın dizisinde FETÖ kitabının görülmesinin ardından tepki alan Birol Güven'den yeni açıklama geldi.

Birol Güven'e küfürlü tepki
Birol Güven'e küfürlü tepki
Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven'den konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. FETÖ örgüt propaganda kitaplarından biri olan “Barış Köprüleri” bir sahnede kullanılmış ve izleyenlerin dikkatinden bu ayrıntı kaçmamıştı.

Birol Güven'e küfürlü tepki

'BİZE FETÖ'CÜ DEMEYİN'

Aldığı tepki ve eleştiriler sonucunda şok üstüne şok yaşayan Birol Güven FETÖ'cü ithamlarını kaldıramayarak sosyal medya hesabı üzerinden akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı.

Açıklamasında, “Biz bütün bunları haketmiyoruz. Bana ve ekip arkadaşlarıma istediğinizi söyleyin, aptal deyin, salak deyin, cahil deyin ama FETÖ'cü demeyin. Çocuklar Duymasın siz 15 yıldır nasıl biliyorsanız hala öyle. Dizimizi beğenmeyin, aşağılayın, eleştirin, seyretmeyin ama bizim vatanseverliğimizden şüphe etmeyin.” İfadelerine yer veren yapımcı Birol Güven ayrıca dizinin eski bölümlerinde Çanakkale ruhunun konuşulduğu bir sahnenin videosunu paylaştı.

KÜFÜRLERİ KAPATTI

Birol Güven'in bu açıklamasına Beyaz Gazete'de yer verilirken, Ömür Varol yorum kısmında oldukça fazla olan küfürlü kısımları kapatmakta zorlandı.

Birol Güven'e küfürlü tepki