Görme Engelli Öğrencilere İmzalı Fenerbahçe Ve Galatasaray Forması

Ödemiş'te Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar dernekleri görme engelli öğrencilere imzalı forma hediye etti.

Ödemiş ilçesinde ilkokulda öğretim gören 2 öğrenciye ilçedeki Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar dernekleri tarafından takımlarının imzalı formaları hediye edildi.

İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Güder, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı olan görme engelli iki öğrencisini mutlu etmek için girişimde bulanarak, ilçedeki iki takımın taraftar derneklerini okula davet etti.

Daveti kırmayan dernekler, okula gelerek Fenerbahçe taraftarı 7 yaşındaki Balım Gökçe Körpe ve Galatasaray taraftarı 11 yaşındaki İlker Tokmak'a futbolcular tarafından imzalanmış formalar hediye edildi.

Gazetecilere açıklama yapan Güder, 'Öğrencilerimizi mutlu etmenin peşindeyiz. Öğrencilerimizin mutluluğunda bir damla katkımız olursa, sevincimiz büyük olacak. İlker’e ve Balım’a imzalı forma kazandırmak için Ödemiş Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler dernekleriyle irtibatta geçerek, birer formayı hediye olarak aldık. Formaların üzerinde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilk 11 futbolcusunun imzaları bulunuyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA