Fatsa Gençlik Merkezi'nin Faaliyetleri

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğüne kayıtlı üye sayısının 7 bin kişiye ulaştığı ve 2 bin 500 kişinin aktif olarak kurslara katıldığı bildirildi.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016 yılında başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Faaliyet alanlarında 80 bin gencin bulunduğuna dikkat çeken Şahin, 'Kurulduğu andan itibaren ülkemizdeki farklı sosyal, kültürel ve ekonomik çevrelerden gelen gençleri aynı hedef ve amaç etrafında toplayarak farklılıkların zenginlik olduğunu ispat eden sosyal çalışmalarla gençleri bir araya getiren bir yapı oluşturmuş bulunmaktayız. Kasım ayı içinde yaklaşık 320 gencimiz günübirlik olarak farklı şehirlere hiçbir ücret almaksızın geziye götürüldü. Şu an itibarıyla 7 bin üyemiz mevcut ve yaklaşık 2 bin 500 gencimiz faklı zamanlarda aktif olarak çalışmalara katılmakta.' dedi.

Gençlik Merkezi’nin haftanın 7 günü sabah 9’dan akşam 9’a kadar açık olduğuna dikkati çeken Şahin, 'Müdürlüğümüzün bahçesine gençlerin sohbet ve farklı alanlarda kullanımları için il müdürlüğümüzün destekleriyle 50 metrekare genişliğinde bir serender yapılmaya başlandı. Gençlik merkezleri olarak ülke genelinde gençlerin boş zamanlarına talibiz ve gençlerimizle birlikte çalışmak istiyoruz. Gençlerin sesini her alanda duyuracağız. Tüm gençleri ve velileri ilçe gençlik merkezine davet ediyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA