Polis Kızının FETÖ Darbe Girişimi Sonrası Yazdığı Şiir Büyük Beğeni Topladı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Yalçın Boşada’nın 8’inci sınıfa giden kızı Aleyne Rumeysa Boşada, 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişimi sonrası yazdığı ’Askerler ve Polisler’ adlı şiiri büyük beğeni topladı.

Polis Kızının FETÖ Darbe Girişimi Sonrası Yazdığı Şiir Büyük Beğeni Topladı
TOKİ Şehit Adem Cankurtaran Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi polis kızı Aleyna Rumeysa, 15 Temmuz hain FETÖ askeri darbe girişimi sonrası polis babasına ve askerlere ithafen yazdığı şiir okulda öğretmeni ve arkadaşlarından da tam not aldı.

Küçük Aleyna, şiirinde polis ve askerlerin vatanı uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda ettiğine dikkat çekmek istediğini 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişiminden sonra aklına gelen düşüncelerini şiire döktüğünü söyledi.



Polis memuru babası ile gurur duyduğunu ifade eden Aleyna,"Babamı görev yaptığı üniforması ile gördükçe kendisi ile gurur duyuyorum. Eminim benim gibi polis ve asker çocukları da babaları ile gurur duyuyordur. Onlar bizim için, bu vatan için, bayrağımız için görev yapıyorlar. Bu uğurda binlerce şehidimiz var. Ben bütün asker ve polislerimizi çok seviyorum. Allah onları bütün tehlikelerden korusun" dedi.

Küçük Aleyna’nın yazdığı işte o şiir:

"Askerler ve Polisler”

Vatan millet aşkı yüreğimizde

Bayrağımız her zaman mavi göklerde

Polisimiz, askerimiz her zaman nöbette

Vatan, millet uğruna can verilir

Bu güzel toprakların kıymeti bilinir

Ay yıldızın altında

Bin ölür, bin dirilir

Şehitlerimiz, kahramanlarımız var

Ay yıldıza aşık insanlarımız var

Ne mutlu ki Türküm diyene

Vatanımızı ve askerlerimizi koruyan polislerimiz var."
Kaynak: İHA