Güngören Iğdırlılar Başkanı Altuntaş, Güven Tazeledi

Güngören Iğdırlılar Başkanı Altuntaş, güven tazeledi.

Güngören Iğdırlılar Başkanı Altuntaş, Güven Tazeledi
Güngören Iğdırlılar ikinci olağan kongresini dernek merkezinde yaptı. Başkan adayının çıkmadığı kongrede Kurucu Başkan Öztürk Altıntaş, ikinci kez başkan seçilerek güven tazeledi. Başkan Öztürk Altıntaş yaptığı teşekkür konuşmasında ikinci kez kendisini başkan olarak yetki veren Iğdırlı hemşerilerine teşekkür etti.

Konuşmasında birlik beraberlik vurgusunu Altundaş, Iğdır’ın geleceği kalkınması ve cazibe merkezi olması için çalışacaklarını ve bunun için projelerinin olduğunu söyledi.



“Iğdır bir tarım ve meyve cennetidir“ diyen Başkan Öztürk Altundaş, “Bu sebze ve meyvelerin pazar bulamamasından dolayı ziyan olarak üreticisine fayda sağlamamaktadır. Bu da tarımdan geçimini sağlayan insanlarımızın heveslerini kırılmalarına sebep oluyor. Bu konuda gerekirse bir ayağını İstanbul’un oluşturacağı bir kooperatif kurma çalışmaları yapacağız. Iğdırlı üreticimizin yüzünü güldürmek İstanbul’da yaşayan biz Iğdırlılarının boynunu borcu olmalı. Çünkü onlar bizim ata baba yurdumuzda ocaklarımızın bacalarını tüttürüyorlar. Onlar ülkemizin sınırlarında bacalarını tüttürerek adete bir vatan nöbetçisi konumundadırlar.“ dedi.

Kaynak: İHA