Kahta'da Toplu Doğum Günü Kutlaması

Kahta ilçesinde aynı günde doğan 45 kişinin doğum günü, düzenlenen etkinlikle topluca kutlandı.

Kahta Devlet Hastanesinde çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla, 45 çalışan personel için toplu doğum günü etkinliği düzenlendi.

1 Ocak doğumlu 45 personel için düzenlenen etkinlikte konuşan Hastane Başhekimi Operatör Dr. Abdulkadir Dost, yaptığı konuşmada böyle bir etkinlikte bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Tüm herkesin yeni yaş günü kutlandığını dile getiren Dost, 'Sizinle olmaktan çok mutluyum, iyi doğdunuz, iyi ki varsınız.' dedi.

Sağlık çalışanları adına açıklamada bulunan ve 61 yaşına giren İbrahim Şahin Bağcı, bugün burada bulunan bütün çalışma arkadaşları adına organize edilen anlamlı buluşma ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Hayatında ilk kez toplu olarak kutlanan bir doğum günü etkinliğinde yaş gününü kutladığını ifade eden Bağcı, '1 Ocak tarihinde doğan bütün arkadaşlarımın doğum gününü kutlar, saygılar sunarım.' dedi.

Doğum günü etkinliğine, Başhekim Yardımcılarından Dr. Ferit Ünal ve Dr. İshak Karakurt, Hastane Müdürü İlhan Aslan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Celalettin İnal, Müdür Yardımcısı Özlem Halvacı, Müdür Yardımcısı Kadir Kurt ile hastane çalışanları katıldı.

Kaynak: AA