ATSO Başkanı Çetin'den Bayram Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

ATSO Başkanı Çetin, mesajında, Kurban Bayramı'nın milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincinin daha da kuvvetlenmesine vesile olduğunu kaydetti.

Bayramların özü itibarıyla yardımlaşmanın, birliktelik bilincinin ve karşılıklı hoşgörü duygusunun en çok hissedildiği günler olduğuna dikkati çeken Çetin, 'Bugünlerde bu duyguları içselleştirmeye ve hayatımızın geneline yaymaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.' ifadesini kullandı.

Ülke olarak zor ve tarihi bir süreçten geçildiğini dile getiren Çetin, bir an önce demokratik, laik, sosyal hukuk devletini güçlendirecek, eğitim, yargı, bürokrasi sistemlerini etkin hale getirecek güçlü adımlar atmak gerektiğini vurguladı.

Bu adımların ancak sağlam bir toplumsal birliktelik ve uzlaşma kültürüyle atılabilceğine dikkati çeken Çetin, şunları kaydetti:

'Kurban Bayramı'nın bizi emin adımlarla geleceğe taşıyacak milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bayram vesilesiyle ayrıca Antalyalı hemşehrilerime ve kentimizi ziyarete gelen misafirlerimize bir de çağrı da bulunmak istiyorum. Antalya'mız halihazırda EXPO organizasyonuna ev sahipliği yapmaktadır. EXPO gibi bir eser Türkiye'de ilk ve tektir, görülmesi gerekir. Kurban Bayramı tatili bu eseri görmek için önemli bir fırsattır. Vatandaşlarımıza mutlaka EXPO'yu ziyaret etmelerini öneriyorum.'

Kaynak: AA