Sakarya'da Alabora Olan Sandaldaki Kişinin Kaybolması

Arama çalışmalarında sandal ve motora ulaşıldı.

Sapanca Gölü'nde 15 Temmuz'da 3 arkadaşın gezintiye çıktığı sandalın devrilmesi sonucu kaybolan Hasan Önder Çetin'i aramalara çalışmalarında, kaybolan sandal ve motora ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Uzunkum Mahallesi mevkisinde sandalın devrilmesi sonu kaybolan Hasan Önder Çetin'in bulunması için Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı su altı timinin yaptığı çalışmalarda, kaybolan sandal ve motora ulaşıldı.

Sandal ve motorunun Komando Özel Asayiş Komutanlığı su altı timi tarafından kıyıdan yaklaşık 250 metre açıkta ve 27 metre derinlikte bulunduğu öğrenildi.

Göl kıyısına çıkarılan sandalda Sakarya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapıldı.

Sandal daha sonra Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü parkında muhafaza altına alındı. Kaybolan Hasan Önder Çetin'in ise izine rastlanamadı.

Sapanca Gölü'nde gölüne açılan Alican Aydın, Ekrem Desiş ve Hasan Önder Çetin'in bindiği sandal devrilmişti. Aydın ve Desiş kurtulurken, Çetin'e ulaşılamamıştı.
Kaynak: AA