Alanya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Antalya’nın Alanya ilçesi’nde de törenle kutlandı.

Alanya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı
Büyük Taarruz’un 94’üncü yıldönümü kutlamaları Alanya’da saat 09.00’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı.

Törene, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol anıta çelenk sundu

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Töreni, Jandarma Üsteğmen Mehmet Ay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kaymakamlıkta tebrik programı düzenlendi.

Tebrikler kabul edildi

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenin ardından Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili gelen tebrikleri Kaymakamlık makamında kabul etti.
Kaynak: İHA