Milletvekili Serdengeçti Ve Başkan Yazgı Kadın Aktivite Merkezi İnşaatını Gezdi

Aksaray Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kadınların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmesine imkan sağlayacak olan Kadın Aktivite Merkezi inşaatı sona yaklaşıldı.

Milletvekili Serdengeçti Ve Başkan Yazgı Kadın Aktivite Merkezi İnşaatını Gezdi
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte inşaat çalışmalarının sürdüğü merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sadece hanımların kullanabileceği tesiste kütüphane, mesleki kursların düzenlenmesine olanak sağlanan bölümler, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fıtnes, spor ve dinleme salonlarının yer alacağını belirtti.

Başkan Yazgı, şehirde kadınlara özgü bir merkeze olan ihtiyacın böylece karşılanacağını belirterek “Aksaraylı hanımlar, kendileri için yaptığımız bu tesiste her türlü sosyal ve sanat faaliyetinde bulunabilecek aynı zamanda da spor yapabilecek. Hem bu tesisimizde çocuklara özel kreş tarzı oyun alanları kuracağız. Hanımlar burada vakit geçirirken çocuklarını tesis içine bırakabilecekler” dedi.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, kadınların boş vakitlerini değerlendirmek için Aktivite Merkezinin iyi bir fırsat olduğunu vurgulayarak “Burada kütüphane, yüzme havuzu, kafeterya, spor, oyun salonları gibi çok amaçlı salonların yer aldığını öğrendik. Aksaray’ın böyle bir merkeze ihtiyacı vardı. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı Bey, öncesinde olduğu gibi yine hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış ve hanımlarımızın sesine kulak verip bu projeyi başlatmış. Bu tesisimizde sadece kadınlara hizmet verilmesi, onları hem ayrıcalıklı kılar. Hem de rahat ve huzurlu bir şekilde sportif, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirirler” diye konuştu.

Kadın Aktivite Merkezi inşaatının iç tesisat ve dekorasyonu halen sürerken çalışmaların önümüzde aylar içerisinde tamamlanarak bitirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA