Altındağ Belediyesi'nden Sağlıklı Çevre Vurgusu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Çocuklar sağlıklı bir çevrede yetişmeli. Okul ortamının ve arkadaş ortamının çok iyi olması lazım. Bu doğrultuda gençlik merkezlerimiz çocuklara kucak açıyor" dedi.

Altındağ Belediyesi'nden Sağlıklı Çevre Vurgusu
Altındağlı kadınlar, Hacıbektaş gezisi sonrası Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile sohbet etti. Tiryaki, kültür gezileri sebebiyle kendisine teşekkür etmeye gelen kadınlara tavsiyelerde bulundu.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Aydınlıkevler, Karapürçek 1, Karapürçek 2, Plevne, Hüseyin Gazi, Karacaören, Güneşevler, Mevlana, Alemdağ, Beşikkaya, Sakarya, Hacılar, Önder ve Çamlık Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden yaklaşık 400 kişi katıldı.

Tiryaki, Altındağ’ı temiz tutmak için vatandaş katkısının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, sadece çöp kamyonunun çöpleri almasıyla temizlik sorununun çözülemeyeceğini belirterek vatandaşlardan sorumluluk almalarını istedi. Çöpleri dışarı çıkarma saatine mutlaka uyulmasını ifade eden Tiryaki, atıkların ayrıştırılmasına dikkat edilmesinin ülke açısından olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi.

Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin ilçe temizliğini kendi kaynaklarıyla gerçekleştirdiğinin de altını çizdi.

Her ailenin çocuklarıyla daha yakından ilgilenmesi gerektiğine vurgu yapan Tiryaki şöyle devam etti:

“Çocuğu, yaşadığı çevreden asla soyutlayamazsınız. Altındağ Belediyesi olarak çocuklara daha iyi bir çevre sunmak istiyoruz ve bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çocuklar sağlıklı bir çevrede yetişmeli. Okul ortamının ve arkadaş ortamının çok iyi olması lazım. Bu doğrultuda gençlik merkezlerimiz çocuklara kucak açıyor. Buralar kültür, sanat, edebiyat yuvaları. Çocuklarımız buralarda yetişmeli. Çocuk ancak bu sayede kötü alışkanlıklardan uzak kalır. Hem kendisine hem ailesine hem de vatanına hayırlı bir birey olur.”
Kaynak: İHA