Genç Osman Parkı Açılışa Hazır

Aksaray Belediyesi tarafından 2 yılda tamamlanan ve Aksaray’ın en büyük parkı olma özelliği taşıyan Genç Osman parkı açılışa hazır hale geldi.

Genç Osman Parkı Açılışa Hazır
Açılış öncesinde parkta incelemelerde bulunan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin en kalabalık mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan parkın açılışa hazır hale geldiğini kaydetti.

Genç Osman Parkında açılışa özel çiçeklerle süslemeler devam ederken çiçek dikimiyle tasarlanan Dev Türk Bayrağı büyük beğeni topladı. Genç Osman Parkının kısa süre içerisinde eksikliklerinin tamamlanarak görsel şölenle Aksaray halkının hizmetine sunulacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı, açılış öncesinde park içerisinde spor ve sosyal tesislerin son kontrollerini yaptı. Başkan Yazgı, “İlimizde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz, değişim projelerimiz hayat buluyor. Aksarayımızın her yeri bizim için değerli ve biz memleket aşığı olarak büyüdük. Bu sevgiyle kentimizi en modern ve yaşanabilir şehirlerarasına getirmek için durmak yok yola devam düsturuyla var gücümüzle çalışmaktayız” dedi.

Kaynak: İHA