AK Parti Kıbrıscık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kıbrıscık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

1 Kasım genel seçimlerinin ardından Bolu’da ilk ilçe danışma meclisi toplantısı, AK Parti Bolu İl Başkan Vekili Melih Demirci, İlçe Başkanı Ümit Doğan Gün, ilçeden sorumlu il yönetim kurulu üyeleri Hakan Özçelik ve İlhan Bolat ile partinin ilçe teşkilat üyelerinin katılımıyla partinin ilçede bulunan bir sivil toplum kuruluşunun binasında gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bolu İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Melih Demirci, seçimlerin ardından ilk ilçe danışma meclisi toplantısını Kıbrıscık’ta gerçekleştirdiklerini belirterek toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Demirci, konuşmasında ağırlıklı olarak genel seçimlere değinerek, 'Siyasetin merkezine insanı yerleştiren, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını benimseten, geçtiğimiz 13 yılda kurulan hükümetlerle, gerçekleşen büyük yatırım ve reformlarla Türkiye'yi değiştiren geliştiren büyüten AK Parti aynı zamanda ülkemizde siyasi istikrar ekonomik istikrar huzur güven birlik ve kardeşliğimizin teminatı haline gelmiştir. Evet, milletçe istikrar ve istikbal mücadelesi verdiğimiz çok önemli seçimleri geride bıraktık. Bolu’da AK Parti kurulduğundan bugüne kadar yani 2002 yılından bugüne kadar alınan en büyük oy oranına ulaştık' diye konuştu.

Kıbrıscık’ta yaşayan her iki kişiden birinin son seçimlerde AK Parti’yi desteklediğine dikkat çeken Demirci, ilçeden alınan yüzde 50 oranındaki oyun yeterli olmadığını vurgulayarak, gerçekleşecek ilk seçimlerde bu oranı arttırmak istediklerinin altını çizdi.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişlerinin yapılması ile sona erdi.

Kaynak: AA