Niğde Belediyesi Asfalt Sezonunu Kapattı

Niğde Belediyesi yıl boyunca sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı. Ata Sanayi sitesinde yapılan sıcak asfalt serimiyle Niğde Belediyesi asfalt sezonunu kapattı.

Niğde Belediyesi Asfalt Sezonunu Kapattı
Asfalt çalışmalarını her gün şehrin farklı bir köşesinde sürdüren Niğde Belediyesi şehir merkezine en uzak yerleri bile sıcak asfaltla kapladı.

Şehrin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışan ekipler asfalt sezonuna Ata Sanayi Sitesi’nde son verdi. Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları sıcak asfalt çalışmasıyla bölgede hem ulaşımı kolaylaştırırken hem de bölgeyi toz ve çamurdan kurtararak güzel bir görünüm kazanmasını sağladı.

Soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipleri çalışmaları sırasında ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ekiplere kolaylıklar diledi. Şehrin gelişmişliğini gösteren en önemli ölçünün yollar olduğunu belirten Başkan Akdoğan ‘’Şehrimizin ana caddeleri başta olmak üzere tüm sokaklarımızda bozuk olan yolları onardık. Niğdemizin marka kent olma yolundaki ilerleyişimize tüm hizmetlerimizle devam ediyoruz. Yol düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları da bu hizmetlerin en başında yer alıyor. Niğde Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyaç duyulan her noktaya hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye Başkanı Akdoğan yıl boyunca yoğun mesai harcayan ekiplere çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.
Kaynak: İHA