Sakarya 2. El Oto Galericileri Sitesi Projesi

Sakarya'ya yapılması planlanan 2. El Oto Galericileri Sitesi'nin mimari projelerinin tanıtımının yarın yapılacağı bildirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, kentin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmalarında mesafe aldıklarını belirtti.

Otomobil ticareti yapan esnafla her fırsatta bir araya gelerek istişare ortamında karar aldıklarını vurgulayan Kösemusul, 'Büyükşehir Belediyemizle ortak akıl ve vizyonda çalışarak bir örnek kümelenme projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bir kümelenme çalışmamız olan Sakarya 2. El Oto Galericileri Sitesi'nde 112 dükkan, açık oto pazarı ve büyük bir otopark olacak. Mimari projenin de netleşmesiyle örnek bir çalışmayı inşallah hızla tamamlayacağız.' ifadelerini kullandı.

Kösemusul, Galericiler Sitesi'nin mimari projelerini de istişareyle belirleyeceklerini aktararak, yarın saat 13.00'de SATSO Meclis Salonu'nda proje ortaklarıyla bir araya gelerek mimari projeleri söyledi.

Toplantıda alternatif sunumların da yapılacağını belirten Kösemusul, seçim yaparak projeyi netleştireceklerini kaydetti.

Kaynak: AA