Hüseyin Hatemi: Fetullahçı örgüt Erdoğan ile aramı açamaz

FETÖ medyasında yeralan “Hüseyin Hatemi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Menderes’in sonu ile tehdit etti” şeklindeki haberlere Prof. Hüseyin Hatemi’den sert tepki geldi.

Hüseyin Hatemi: Fetullahçı örgüt Erdoğan ile aramı açamaz
Hüseyin Hatemi: Fetullahçı örgüt Erdoğan ile aramı açamaz
Hangi medya kuruluşuna konuştuğunu anlamadan yaptığı açıklamanın bağlamından koparılarak farklı yönlere çekilmeye çalıştığının altını çizen Hatemi “Ben on gün önce Sayın Erdoğan'ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı makamındaydım. Nasıl böyle bir şey yazılabilir. Hapse girdiğinde de yanındaydım, son seçimde oyumu AK Parti'ye verdim. Cımbızla manşet hazırlayanlar Cumhurbaşkanı ile aramızı bozamaz” dedi.

NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM İNTERNET SİTESİNİN MANİPULASYONUNA MARUZ KALDIM

Her şeyden önce internet kanalı diye ne olduğunu bilmediğim bir kanala akademisyenler hakkında konuşma teklifini kabul etmemin bu denli manipülasyona açık olduğunu hesaplayamadım. Bağlamından koparılmış başlık bir yana, söylediklerimin ne olduğu esasen bellidir. Benim söylediklerimden AK Parti'ye düşman olduğum nasıl çıkarılabilir?

HEP AK PARTİ'YE OY VERDİM, BİLİM ADAMI OLARAK ELEŞTİRİLERİ Mİ DE YAPTIM

Ben Ak Parti'yi her dönemde destekledim ve yanlış bulduğum konularda her zaman uyarılarımı yaptım. Bir bilim adamı olarak bunun hakkım olduğunu düşünüyorum. 12 Eylül mağduru bir Hukukçu olarak darbe mağduru olan ben nasıl Menderes'in akıbetini tehdit anlamında zikredebilirim? 'Erdoğan'ı Menderes'in sonu ile tehdit etti' manşetleri atan haber siteleri beni hiç tanımıyor mu?

14 OCAK'TA CUMHURBAŞKANLIĞI SOFRASINDAYDIM NASIL BUNLARI SÖYLEYEBİLİRİM?


14 Ocak'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayında Erdoğan'ın davetlisi olarak istişare toplantısına katılan ben nasıl Erdoğan'ı Menderes'in sonu ile tehdit edebilirim? Bir kere değil dört defa Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı sofrada istişare etme imkanı bulduk. İnsan sofrasına oturduğu kişiye bu sözleri söyleyebilir mi?

FETULLAHÇILARIN BANA VE EŞİME AÇTIĞI DAVALAR ORTADA

Halen temyiz aşamasında olan Gülen'in hakkımda açtığı dava nedeni ile bu yaygaracılar beni desteklerken şimdi bu gürültünün sebebi nedir? Fetullahçılar hakkında ne düşündüğümü, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ne düşündüğümü beni tanıyan bilir.

CEZAEVİNE GİRDİĞİNDE ERDOĞAN'I DESTEKLEDİM SON SEÇİMDE AK PARTİ'YE OY VERDİM

Ben, Cumhurbaşkanı'nın 'şiir okuma' dolayısı ile hapse düştüğü sırada, çevremde fare deliğinin bini bir para iken, Alemdaroğlu'nun yasak fermanına rağmen cezaevine gitmiş ve bu güne kadar Ak Parti'yi desteklemiş ve bunu hiçbir menfaat karşılığı yapmamış biriyim. Her zaman Erdoğan'a oy vermiş, son seçimde AK Parti'den yana oy kullanmış biri olarak bunları söylüyorum.

BİR DE UTANMADAN BENİ ABANT PLATFORMUNA DAVET ETMİŞLER!


Benim laflarımı bağlamından kopararak cımbızla manşetler yapan Fetullahçı medya benim Erdoğan ile aramızı açamaz. Kezban Hanımın da benim de duruşum bellidir. Bir de utanmadan bugün mail gönderip beni Abant Platformu'na davet etmişler. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. Yazık!