Yıldırım Belediyesinden Soğuk Havada Vatandaşlara Çorba İkramı

Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, zorlu kış günlerinde sabah okula ve işe giden vatandaşlara metro istasyonlarında çorba ikramında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu günlerde vatandaşların içini ısıtmak için metro istasyonlarında çorba dağıttı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, uygulamaya ilişkin şunları kaydetti:
"Son yılların en yoğun kar yağışına karşı önlemlerimizi alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde kar yağışının bıraktığı etkileri azaltmak için mücadele ediyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallelerimizde gece-gündüz demeden yol açma çalışmaları yapıyor. Bir yandan da hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştırmak için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz metro istasyonlarında çorba ikramında bulunuyor. Sabahları okula giden yavrularımızın, işe giden hemşehrilerimizin güne mutlu ve huzurlu başlamasını istiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği Yıldırımlı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gözardı edemeyiz. Biz her canlıya kucak açan bir ecdadın torunlarıyız. Sosyal yardımlarımızı yaparken kadim medeniyetimizden bizlere miras kalan 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' gibi ulvi bir anlayışı ortaya koyuyoruz. Bu anlayışla hizmete geçirdiğimiz sosyal belediyecilik projelerimizle Yıldırım ailemizin bireyleri arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma kültürüne katkıda bulunmak istiyoruz."
Kaynak: AA