Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

AK Parti Artvin Milletvekili Kışla: "Milletimiz, yine kendine düşen aziz görevi yaparak istikrardan, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana oy kullandı"

ARTVİN  - AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, "Milletimiz, yine kendine düşen aziz görevi yaparak istikrardan, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana oy kullandı" dedi.

Borçka ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Kışla, belediye binası önünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Borçka'nın her zaman AK Parti'nin yanında yer aldığını söyledi.

Türkiye'de 90 yılda yapılmayanları AK Parti'nin 13 yılda yaptığını belirten Kışla, AK Parti'nin ekonomiden insan haklarına, hukuktan demokratikleşmeye, sağlıktan eğitime ve ulaşıma kadar her alanda atılım yaptığını vurguladı.

Kışla, hep millete güvendiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"2023 hedeflerine emin adımlarla yürümemiz gerekiyordu, onun için de bu seçim çok önemliydi. Milletimiz, yine kendine düşen aziz görevi yaparak istikrardan, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana oy kullandı. Bize düşen görev ise sorumluluk bilincinde hareket etmektir. Millete daha fazla hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Sizden aldığımız emanetle millete hizmetkarlık yapmak zorundayız. Millet, 13 yıldır ülkesine sahip çıkan partisine sahip çıkmıştır."
Kaynak: AA