Çok Amaçlı Spor Salonun Yüzde 75'İ Tamamlandı

KIRIKKALE - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Rifat Ünlü, 2014 yılında yapımına başlanılan çok amaçlı spor salonun yüzde 75'inin tamamlandığını bildirdi.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, Başpınar Mahallesi'ne spor salonun yapılmasıyla kentte bulunan sporcuların daha iyi şartlarda antrenman yapmalarını sağlamayı ve daha fazla sporcuya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Salonun yaklaşık 7 milyon liraya bitirileceğini vurgulayan Ünlü, şunları kaydetti:

"Salonunun içerisinde 5 kapalı 2 açık olmak üzere 7 antrenman salonu bulunmaktadır. Yapımını yıl sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca 2015 yılı içerisinde Bahşılı Sentetik Çim Sahasını tamamlayarak hizmete açtık. Bahşılı Sentetik Çim Sahası soyunma odaları, 500 kişilik tribün, aydınlatma ve çevre düzenlemesinin ihalesini yapıldı ve gelecek hafta içerisinde yapımına başlanılacaktır. Yahşihan Spor Kompleksi içerisinde yapılan Gençlik Merkezi'nin yapımının yüzde 50'si tamamlandı. Tesisleşme konusunda ilimize emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Genel Müdürlüğüne, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına teşekkür ederim."

Kaynak: AA