Şamil Tayyar’dan, Engin Alan’a sert cevap…

Şamil Tayyar katıldığı televizyon programı ‘Son Söz’de Engin Alan’ın sözlerine cevap olarak sert ifadelerde bulundu.

Şamil Tayyar’dan, Engin Alan’a sert cevap…
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Erkan Tan'ın sunuculuğunu yaptığı AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunduğu'Son Söz' programında Tayyar, Engin Alan ile ilgili sert ifadelerde bulundu.

Engin Alan'ın Balyoz davasına destek verenler için söylediği'namussuz' ifadesine karşılık olarak, “Engin Alan özür dilemediği için bende kendisine tırnak içinde o sözleri aynen iade ediyorum” diyen Tayyar,'O sözcük ne ise sen o'sun' diye ekledi.

Şamil Tayyar konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü:

MİLYONLARCA DAVA AÇILABİLİR
“Örgütlenebilse Engin Alan ile ilgili milyonlarca dava açılabilir. Balyoz davasına destek veren herkes için küfür etti. Özür dilemezsen bende aynı sözü söyleyeceğim. Zannediyorum sorulmuş kendisine, “Bırakın bu işleri” demiş. “

RUH SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İZLENİMİ VAR
Cezaevinden çıktıktan Engin Alan'ın birkaç konuşmasını izlediğini belirten Tayyar, “Geçmişten tanımıyorum sadece dava dosyasından biliyorum. Mimikleri, yüz ifadesi, konuşması seçtiği kelimeler ve seçemediği kelimelerle bende ruh sağlığı çok yerinde değilmiş gibi bir izlenim bıraktı. Çokta fazla üzerine gitmek istemiyorum.” dedi.

SEN'O'SUN!
Hala özür dilemediği için Balyoz davasını destekleyenler ile ilgili kullandığı sözcüğü balyoz davasını destekleyen biri olarak kendisine aynen iade ediyorum “O sözcük ne ise sen osun”.