Sağıroğlu Köy Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında ikisu köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağıroğlu Köy Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yomra Belediye Başkanı ve AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu ikisu köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Sağıroğlu, “Bildiğiniz üzere ikisu köyünün eniştesiyimdir. Cani gönülden inanıyorum ki sizler eniştenize sahip çıkacak ve bundan önceki seçimlerde verdiğiniz desteğin daha fazlasını vereceksiniz. Sizlerin desteğiyle birlikte hedeflenmiş olduğumuz rekor oya Allah’ın izniyle ulaşacağız.” dedi.

Son 10 yıl içinde yapılan yatırımlarla birlikte Yomra’nın Trabzon’da parlayan bir yıldız ilçe olduğunu belirten Sağıroğlu, “Devlet yatırımlarımızın yanı sıra Yomra’nın sosyal donatı projelerine ihtiyaç var. Bu anlamda 10 tane güzel proje hazırladık. İlçemizi çağ atlatacak projeler. Bu projeleri gerçekleştirmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Projelerimizi de yavaş yavaş kamuoyuna açıklayacağız. Hizmet bizim işimiz, bunun şahidi de sizlersiniz. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de kazanan Yomra olacaktır.” Diye konuştu.

Kaynak: İHA