Karagül 57. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 57. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 57. Bölümüyle 7 Kasım Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 57. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 57. Bölüm özeti:

“Kaderin değirmeni yavaş döner ama ince öğütür. Un olur gidersin.” Asım, babasının kendisi affetmemesi ve yaşadığı pişmanlığı kaldıramaması üzerine hayatına son vermeye karar verir. Sibel'in bebeği ile ilgili yaşadığı problem yavaş yavaş sancılarının sıklaşmasıyla birlikte ortaya çıkar.

Kendal konakta ve çevresinde, “oğlum” ve “Baran” naralarıyla, herkese hayatı zehir ederken, kader ona hiç kimsenin veremeyeceği kadar büyük bir cevap ve cezayı hazırlamaktadır. Konağın en masumu olan Asım'ın geldiği nokta bütün konak ahalisini alt üst eder.

En güçsüzler ve sessizler olarak görünenler, aslında hayatın dengesini sağlayanlardır... En çok susan Emine, isyan eder ve o dengeler değişir. Şamverdi ailesi içinde bu gerçek en yalın haliyle yaşanacak ve bunu Kendal başta olmak üzere konakta yaşayan herkes yavaş yavaş öğrenecektir.

Baran, artık amcasının yaptıklarına daha fazla tahammül edemez ve Asım'ı intiharın eşiğine getiren ve Baran'ın ağalığını simgeleyen takım elbiseyi konağın ortasında yakar. Baran'ın içten içe değişimi başlamıştır ancak henüz kimse bunun farkında değildir.