Söke Çeltikçi Parkı’nda Sözleşme İmzalandı, Yer Teslimi Yapıldı

Söke Belediyesi’nin Çeltikçi Parkı yapım işi için yüklenici firmayla sözleşme imzalandı.

Söke Çeltikçi Parkı’nda Sözleşme İmzalandı, Yer Teslimi Yapıldı
Çeltikçi Parkı yapım işi ile ilgili olarak Temmuz ayının son haftasında yapılan ihalede en düşük fiyatı veren firma aşırı düşük fiyat sorgulamasında yasal süreç içinde cevap vermeyince, ihale ikinci düşük fiyatı veren ŞTTA İnşaat Ltd. Şti.’ne verildi

Gerçekleşen yasal ihale süreci sonrasında firmaya davet yazısı gönderilirken; ŞTTA İnşaat Ltd. Şti. ile Çeltikçi Parkı yapım işinin sözleşmesinin imzalandığı öğrenildi. ŞTTA İnşaat Ltd. Şti. ihalede 1 milyon 748 bin 765 TL fiyat vermişti. Yakın zamanda başlaması beklenen park yapım işi, Söke Belediyesi tarafından İller Bankası marifetiyle yapılacak. Çeltikçi Parkı, Harikalar Dünyası Parkı ile Söke ilçesinin 5. Büyük kent parkı olacak.

“YER TESLİMİ YAPILDI”
Çeltikçi Parkı'nın yapımı için yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak olan park 200 iş gününde tamamlanacak. Projeye kredi desteği sağlayan İlbank A.Ş. Teknik Uzmanları Davut Bircan, Demet Gülhan, Ercüment Kuyucu ve Hatice Türközü, Söke Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü Teknik elemanları ile yüklenici Ş.T.T.A İnşaat Ltd. Şti temsilcisi Başar Dalar'ın park alanında yaptığı incelmenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İhale şartnamesi gereği 1 Mart 2014 tarihine kadar tamamlanacak olan Çeltikçi Parkı 7 bin 304 m2 alana sahip. Park içerisinde Kafeterya, WC, Geo Sentetik Duvar (Bitkisel) süs havuzu, basketbol sahası, anfi tiyatro, çocuk oyun alanları, tartan yürüme parkuru yer alıyor.
Kaynak: İHA