29. Media Markt Mağazası Aydın’da Açıldı

Media Markt, Türkiye’deki 29. mağazasını Aydın’da açtı.

29. Media Markt Mağazası Aydın’da Açıldı
Gece yarısı olmasına rağmen uzun kuyrukların oluştuğu açılışta vatandan indirimli ürünleri kapmak için yarıştı.

Dünya markalarını, bol seçenek ve uygun fiyat avantajları ile ziyaretçilerine sunan Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 29. mağazasını Aydın’da 29 Temmuz Pazartesi günü saat 23.59’da açtı. Aydınlılarınyoğun ilgi gösterdiği açılışta; kampanyadaki ürünler ilk birkaç saat içinde tükendi. Açılışa özel indirimlerle Aydınlılar adeta erken bayram sevinci yaşadı. En yoğun ilgiyi LED TV’ler ve dizüstü bilgisayarlar gördü.

Media Markt mağazasının açılışını Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan, Media- Saturn Finanstan Sorumlu Genel Müdür (CFO)Korhan Öz, Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel MüdürAziz Süzer (CPO) ve Media Markt Aydın Mağaza Genel Müdürü Serhat Ilgazgerçekleştirdi. Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde 3 bin metrekarelik bir alanda bulunan Media Markt Aydın mağazası, 50.000 çeşit dünya markası ürünü Aydınlı teknoloji severlerle buluşturdu.

YÜZLERCE ÜRÜNDE İNDİRİM, ERKEN BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI
Açılışa özel indirimli fiyatlarıyla; cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, GSM aksesuarları ve küçük ev aletleri yoğun ilgi gördü. Yüzlerce ürünü kapsayan Media Markt indirimleri ile Aydınlılar, klimadan, televizyona, cep telefonundan buzdolabına pek çok ürünü uygun fiyata alma fırsatı buldu.

Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan, “Media Markt olarak Aydın’da ilk mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz. Aydınlılar da artık son teknoloji ürünlere; en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesiyle ulaşabilecek. Mağazamızda her yaş grubundan kişiye hitap edecek, gerçek yaşam ve deneyim alanları oluşturuyoruz. Mağazamız, teknoloji tutkunlarının ihtiyaçlarına yanıt veren ‘Dijital Yaşam Alanı’na da sahip. Müşterilerimiz ‘Dijital Yaşam Alanı’nda; tabletten TV’ye, telefondan yazıcıya farklı ürün gruplarını birbirine bağlayarak son teknolojiyi, uygulamalı olarak tanıma şansı yakalıyor. Konsept alanlarımız, fiyat avantajlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile Aydınlılara gerçek teknoloji keyfini yaşatacağımıza inanıyorum, mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLK 7 AYDA 7 MAĞAZA HEDEFİ TUTTU
Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler da, “2013 yılını İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra özellikle Anadolu’da büyüme yılı ilan ettik. Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde, 29’ncu mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Aydın mağazası ile birlikte 2013’ün ilk 7 ayında 7 mağaza açmış olduk. Ankara, Gaziantep ve Şanlıurfa mağazalarımızı da bu yıl içinde açacağız. 2013 yılını 32 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARA “OYUNCAK GONDOLU”, YETİŞKİNLERE “DİJİTAL YAŞAM ALANLARI”
Media Markt Aydın Mağaza Genel Müdürü Serhat Ilgaz ise “Türkiye’nin 29’ncu Media Markt mağazası yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda, 59 kişilik personelimiz ile hizmet verecek. Aydın mağazamızda müşterilerimizi bir ilkle buluşturacağız. “Oyuncak Gondolu” adını verdiğimiz bu yeni alanlarımızda onlarca çeşit oyuncağı,minik teknoloji tutkunlarının beğenisine sunacağız. Bu alanlarda oyun konsolundan uzaktan kumandalı arabalara, android oyunlardan, playstation oyunlarına kadar onlarca çeşit ürünü geniş marka seçenekleriyle müşterilerimize sergileyeceğiz.Tüm Aydınlıları çocukları ile birlikte en az bir günlerini ayırıp “Dijital Yaşam Alanı” ve “Oyuncak Gondolu”nu deneyimlemek, son teknoloji ürünler ile tanışmak üzere mağazamıza bekliyoruz” dedi.
Kaynak: İHA