Mamak Belediyesi Hizmetlerini Vatandaşa Anlatıyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, mahallelerde istişare toplantılarına katılarak 4 yılda yaptığı hizmetleri vatandaşa anlatıyor.

66 mahallede yapılacak Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nın ilki Başak-Ekin ve Bostancık mahalleleri vatandaşlarıyla yapıldı. Mahalle sakinleriyle bire bir konuşmak ve yatırımlar hakkında bilgi vermek amacıyla bu toplantıları başlattıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Akgül, halkla doğrudan temasa çok önem verdiklerini vurguladı. 4 yıl önce seçimlerde de halktan kopuk siyaset yapmama anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Akgül, şeffaf belediyecilik anlayışının her zaman süreceğini belirtti.

Mamak’ta hayata geçen dev tesisleri slayt eşliğinde vatandaşlara anlatan Akgül, “Seçim döneminde ne dediysek, bugün geldiğimiz noktada fazlası var eksiği yok. Verdiğimiz sözleri gerçekleştirdik.” dedi.

Mahalle konakları, spor kompleksleri, kapalı pazarlar, aile ve gençlik merkezleri, bilgi evleri, semt stadı, yüzme havuzu gibi yatırımların büyük bir kısmının hizmet vermeye başladığını, bir kısmının da bu yıl içinde açılacağını müjdeleyen Akgül, asfalt, yol açımı, temizlik ve park gibi rutin belediye hizmetlerini de vatandaşın evinin önüne kadar götürdüklerini aktardı. Akgül, “Mahallelerin ihtiyacına ve vatandaşımızın menfaatine uygun olarak yapılan yatırımlarımız, hem Mamak’a değer katıyor, hem de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyor.” diye konuştu.

Toplantıya Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.