12 Haziran Seçimlerine Doğru

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Adayı M. Necati Çetinkaya, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Saimbeyli ve Feke ziyaretlerini gerçekleştiren Çetinkaya burada esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

12 Haziran Seçimlerine Doğru
Adana Seçim ve Koordinasyon Merkezi‘nin hazırladığı programlar doğrultusunda alanlardaki faaliyetlerini sürdüren Çetinkaya halkla kucaklaşıyor.

Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetinkaya, vatandaşların sorunlarını dinliyor. AK Parti İktidarının yapmış olduğu icraatlar hakkında vatandaşları bilgilendiren Çetinkaya, Sağlık Kampusu Projesi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Çetinkaya, Adana‘nın sağlık üssü haline geldiğini anımsatarak, "Çalışmalarımız devam ediyor. Sağlıktan, ekonomiye kadar birçok alanda yapılan reform niteliğindeki çalışmalarımız var. Hedefimiz 2023" dedi.

Çetinkaya, Türkiye‘nin 4 bir yanında olduğu gibi Adana‘nın ilçelerinde bulunan yollarında yapıldığını işaret etti. Yapılan yollar sayesinde kaza oranlarında ciddi ölçüde bir azalma yaşandığını kaydeden Çetinkaya, ‘Şu an yaptığımız ilçe ziyaretlerinde aynı zamanda ilçe yollarınını da görüp inceleme şansı buluyoruz. Eksik gördüğümüz yerleri not alarak buraların yapımı konusunda görüşmelerimiz oluyor‘ dedi.

Kaynak: İHA