MHP Fethiye İlçe Başkanı Evrenosoğlu istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Tufan Evrenosoğlu, haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını b

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Tufan Evrenosoğlu, haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını belirterek görevinden istifa etti.

Geniş katılımlı bir toplantıyla istifa kararını açıklayan Tufan Evrenesoğlu'na, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve il genel meclisi üyeleri de destek verdi. 4 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Evrenesoğlu, düzenlediği istifa toplantısında partililere kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Büyük bir aksilik olmazsa 12 Haziran 2011 tarihinde genel seçimlerin yapılacağını belirten MHP eski ilçe başkanı Evrenesoğlu, kendisinin de bu süreçte MHP'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. MHP'nin bu seçimlerde kırmızı çizgileri olan bir siyasi parti olarak halkın karşısına çıkacağını ifade eden Tufan Evrenesoğlu, "Çizgimizi ve dik duruşumuzu 41 yıllık siyasi tarihimizde tek dil, tek vatan, tek bayrak ülküsü ile devam ettirdik. Bu seçimlerde de omurgasızlara, vatan hainlerine, bölücülere bu duruşumuzdan zerre kadar taviz vermeyeceğimizi göstereceğiz." dedi.

İsmi milletvekili adaylığı için geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da toplantıya katılarak Evrenesoğlu'na destek verdi. Tufan Evrenesoğlu ile 4 yıl boyunca uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Saatcı, "Siyasete giren her kişinin hedefi başbakanlıktır. Medeni cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum." ifadelerini kullandı.