Geri Dönüşüm Kampanyasında Başarılı Olanlar Ödüllendirildi

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen geri dönüşüm kampanyasında başarılı olan market, bina ve site yöneticilerine ödül verildi.

Geri Dönüşüm Kampanyasında Başarılı Olanlar Ödüllendirildi
  Kocasinan Belediyesi Sergi Salonunda Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ödül törenine Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız , Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman , Çevre ve Orman İl Müdürü Ali Rıza Baykan ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( KESOB ) Başkanı Mustafa Alan katıldı .
Açılış konuşmasını yapan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız , çöplerin mümkün olduğu kadar iyi ayrıştırılması gerektiğini ifade ederek , " Cam ve metal gibi ürünler karıştırıldığında ayrıştırması çok zor oluyor . Geçen sene Kocasinan Belediyesi olarak dönüşüme uygun 600 ton çöp topladık . Bunun günlük 15 - 20 tona ulaşması gerekiyor . Kocasinan Belediyesi ' nin bu kampanyadan elde ettiği kazanç 1 milyon TL oldu . Herkesin dönüşümlü çöp toplama işine katkı sağlamasını istiyorum " diye konuştu . Çevre ve Orman İl Müdürü Ali Rıza Baykan ise geri dönüşüm konusunda bina görevlilerinin önemli katkılarının bulunduğunu söyleyerek özellikle bez torba kullanımına önem verilmesi gerektiğini kaydetti .
Törende geri dönüşüm kampanyasına katkıları bulunan market , apartman ve site görevlilerine ödül verildi .