-voleybol -balkan Voleybol Birliği'nin Teknik Komisyon Toplantısı Yarın İstanbul'da Yapıl...

-VOLEYBOL -BALKAN VOLEYBOL BİRLİĞİ'NİN TEKNİK KOMİSYON TOPLANTISI YARIN İSTANBUL'DA YAPILACAK İSTANBUL (A.A) - 23.04.2010 - BALKAN VOLEYBOL BİRLİĞİ

 

-VOLEYBOL

-BALKAN VOLEYBOL BİRLİĞİ ' NİN TEKNİK KOMİSYON

TOPLANTISI YARIN İSTANBUL ' DA YAPILACAK

İSTANBUL ( A . A ) - 23 . 04 . 2010 - Balkan Voleybol Birliği ' nin teknik komisyon toplantısı yarın İstanbul ' da yapılacak .

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Mutlugil ' in genel sekreterliğini yürüttüğü Balkan Voleybol Birliği ' nin teknik komisyon toplantısında , Balkan voleybolu ile ilgili birçok konu görüşülecek .

Toplantıda , federasyonların pazarlama sorumluları , Balkanlar ' da voleybolun gelişmesi adına alınması gereken önlemleri tartışacak , teknik komisyon ise proje ve planlar üzerinde duracak . 2010 yılında düzenlenecek Balkan Voleybol Şampiyonası ve Balkan Kupası tarihleri , yaş grupları ve turnuvalarda görev alacak teknik delegeler belirlenecek .

Ayrıca , görevlendirilen çalışma grubu üyeleri , Balkan Kupası ve Balkan Voleybol Yönetmeliği ile ilgili fikir alışverişinde bulunacak . Toplantıda masaya yatırılacak diğer bir konu ise Balkan Plaj Voleybolu olacak .

Toplantıya Türkiye ' den Özkan Mutlugil , Ertürk Gürer , Nilüfer Shimonsky , Yunanistan ' dan Eleni Zetou , George Gagalis , Romanya ' dan Viorel Manole , Sırbistan ' dan Slobodan Milosevic , Ivan Vladislavjivec , Karadağ ' dan Igor Vusurovic , Arnavutluk ' tan Entoni Jubani ve Bugaristan ' dan Tosho Stoyanov ile Stanislav Nikolov katılacak .

( ERC-ÇET-KAN )

23 . 04 . 2010 11 : 52 : 45