Sakarya Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Adeapazarı'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

  Adapazarı AKM Salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Koordinatör Milletvekili Aydın Milletvekili Mehmet Erdem , Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci , İl Başkanı Recep Uncuoğlu , Belediye Başkanları , İlçe Başkanları , Kadın kolları , gençlik kolları , il genel , belediye meclisi üyeleri , mahalle ve köy temsilcileri katıldı . AK Parti 31 . İl Danışma Meclisi Toplantısında divanın oluşturulmasının ardından göreve yeni getirilen 50 asil ve 50 yedek üyeden oluşan gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri partilililere tanıtıldı .
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu parti olarak göreve geldikleri günden itibaren büyük reformlar gerçekleştiren AK Parti iktidarı ile Türkiye ' de siyaset seviye kazanarak , kaliteye ve yüksek standartlara kavuştuğunu söyledi .
Uncuoğlu konuşmasında " Türkiye artık sabahtan akşama günü birlik seviyesiz politikalarla yönetilen , bir krizler ülkesi değil . İstikrarsızlıklar , belirsizlikler ülkesi değil . Türkiye artık hedefi belli , vizyonu belli , bir ülke olmuştur . Bu konumu korumak , daha müreffeh bir ülke olmak için bugüne kadar göstermiş olduğumuz gayretten çok daha fazlasını göstereceğiz . Daha çok çalışacağız . Daha fazla insana ulaşacağız . Daha fazla sorunlar içinz çözüm üreteceğiz . Daha fazla insana ulaşacağız . İnsanımıza hizmet etme noktasında büyük çalışma ortaya koyan bizler , her türlü teşkilat faaliyetlerimizi hızla sürdürüyoruz . Canla başla moden teşkilat camiamızla e-seçim çalışmamızı sürdürüyoruz . Mahalle köy yönetimi günceleme çalışmamız sürüyor . Suratle e-seçim sistemi ile sandık kurulları çalışmalarımızı yürütüyoruz . Kapı kapı çalarak birebir seçmene ulaşacağız . Bu modern teşkilat çalışması kapsamında bu çalışmalamızla birlikte üye faaliyetlerimizi sürdürüyoruz . Bizler kapı kapı dolaşmaya mecburuz . Birileri bizim adımıza dolaşmaz . Bizler sabırlı ve sağ duyulu , aklı selim hizmet edeceğiz . Örnek tutum ve davranışlar takınacağız Sert bir tutum içinde olmayacağız . Bizler sadece Ak Partililer değil , 72 Milyon vatandaşı kucaklaşacağız , herkese saygı göstereceğiz . Başkalarının takındığı tavırları takınmayacağız " dedi .
Uncuoğlu konuşmasının son bölümünde son günlerde Türkiye gündeminde gelişen olaylara ayırdı . Uncuoğlu , Türkiye ' nin daha güçlü aydınlık yarınlara hazırlandığını güçlü bir hükümet olmasına rağmen bir takım kişilerin kapalı kapılar ardından değişik hesaplar yaptığını iddia etti . Uncuoğlu konuşmasında " Türkiye yarınları aydınlık güçlü bir ülkü , güçlü bir millet . Güçlü bir hükümet var . Biz , Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ' ın dediği gibi " Adam sende aldırma , geç git diyenlerden olmadık , olmayacağız . Kapalı kapılar ardında plan yapanlar , hesap yapanlar karşılarında hukuku bulacaklardır . Hukuk , adalet , demokrasi çiğnemek arzusunda olanlar , bundan sonra yaptıklarının hesabını verecekler . Çeteler , mafya , hukuk dışı örgütlenmeler yoluyla millet tercihini yok sayanlar karşılarında mileleti ve mililetin temsilcilerini görecekler . Demokrasiyi zafiyete uğratmak isteyenler , uluslararası itibarı bozmaya alkış tutanlar , yanlış yapanlar , hukuk önünde hesap verecekler " şeklinde konuştu .
Akyazı İlçe Başkanı Niyazi Kahveci ' nin partililere tanıtılmasının ardından söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci de ülke gündeminde son gelişen olaylara dikkat çekerek geride kayıp yılların ardından Türkiye ' nin AK Parti İktidarı ile her yönden yeni bir değişim sürecine girdiğini anlattı .
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarek devam etti .