Polis Eşleri Çay Partisinde Buluştu

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Ortaca Şubesi tarafından Dalyan Denizkızı Restaurantta 'Ortaca Çayı' adı altında tanışma ve kaynaşma partisi düzenledi.

Polis Eşleri Çay Partisinde Buluştu
  Muğla ve ilçelerinden gelen çok sayıda emniyet mensubunun eşlerinin katıldığı çay partisinde buluşan bayanlar , canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler .
Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Ortaca Şubesi tarafından düzenlenen " Ortaca Çayı " partisinin açılış konuşmasını Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak ' ın eşi Ümmü Altunbaşak yaptı . Bayan Altunbaşak ' ın yaptığı açılış konuşmasında ; " Emniyet Mensupları Yardımlaşma Derneği yararına düzenlenen ' Ortaca Çayı ' katılan protokolümüzün değerli üyeleri Emniyet Mensubu eşleri ve misafirlerimiz hoş geldiniz .
Çayımızın düzenlenmesinde katkıda bulunan Dalyan Tekne Kooperatif Başkanı Atilla Gültekin ' e çalışanlarına , ayrıca görev alan Anadolu Turizm ve Otelcilik Öğrencilerine ile emniyet mensubu eşlerine teşekkür eder , iyi eğlenceler dilerim " diyerek açılış konuşmasını tamamladı .
Açılış konuşmasından sonra Muğla ve diğer ilçelerden gelen emniyet mensubu bayanlar ve misafirler piste çıkarak geç saatlere kadar eğlendiler .
Düzenlenen " Ortaca Çayı " hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak ' ın eşi Ümmü Altunbaşak ; " Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Ortaca Şubesi olarak çay partisi düzenleme sırası bize gelmişti . Bizde Dalyan Tekne Kooperatifi Atilla Gültekin ' in katkılarıyla canlı müzik eşliğinde Ortaca Şubesi olarak çay partisi düzenledik Katılım çok iyiydi . Muğla ve diğer ilçelerden gelen Emniyet Mensubu hanımlara çok teşekkür ederiz . Amacımız , burada toplanan yardımlara şehit emniyet mensubu eşlerine ve çocuklarına yardım yapılmaktadır . Hatta yüksek okullarda okuyan şehit emniyet mensubu çocuklarına burs olarak ta verilmektedir . Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir . Emniyet Teşkilatı Mensupları Yardımlaşma Derneği Ortaca Şubesi ' nde görev alan bütün arkadaşlarıma gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerini kutlarım " dedi .