Denizli Haberleri

'Cumhurbaskani Yardimcisi Adayi' Etiketini Kullanan Imamoglu Ve Yavas Için YSK'ya Basvuru Yapildi

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in sosyal medya ve seçim çalismalarinda "Cumhurbaskani Yardimcisi Adayi" etiketini kullanmalari tartismalari da beraberinde getirdi. Seçim

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

Ameliyat Olduktan 2 Gün Sonra Türkiye 2.'Si Oldu

Denizli’de mevsimlik isçi olarak ormanda çalisirken kamyona yüklenen tomrugun altinda kalmasi sonucu sol bacagini kaybeden eski güresçi Hakan Dag, böbrek tasi ameliyat olduktan 2 gün sonra Türkiye 2.’si olarak basarilarina bir yenisini da

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

Bakan Kirisci, Denizli'nin Çilek Ve Domates Seralarini Inceledi

Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki çilek ve domates seralarinda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Tarim ve Orman Bakani Prof. Dr. Vahit Kirisci, son yillarda birçok konuda düzenlemenin yasalastigini ama tek eksikligin ‘Su Kanunu

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

800 Yillik Tarihi Çarsi Yeniden Hayat Buluyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin, 800 yillik tarihi Kaleiçi Çarsisi’nda ilk etabini tamamladigi projesinin ikinci etabi devam ediyor. Projeyle 800 yillik geçmise sahip tarihi çarsinin turizm ve ekonomiye daha fazla katki saglamasini hedefledi

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

Hazine Ve Maliye Bakani Nebati'nin Denizli'deki Programi Belli Oldu

Hazine ve Maliye Bakani Dr. Nureddin Nebati’nin yarin Denizli’de gerçeklestirecegi ziyaret ve programlarin detayi belli oldu.

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

Kaçak Avcilarin Baraja Biraktigi Bin Metre Ag Imha Edildi

DENIZLI – Denizli’nin Buldan ilçesinde, kaçak avcilar tarafindan baraj göledine yerlestirilen bin metre ag imha edildi. Av sezonu disinda yerlestirilen aglara takilan baliklar, kurtarilarak yeniden suya birakildi.

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

MHP'nin Denizli Adaylari Belli Oldu

14 Mayis 2023 tarihinde yapilacak 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi belli oldu.

Denizli 7 Nisan 2023 Cuma

Hakeme Hakarete Baslayan Gerilimin Ardindan Yesil Saha Ringe Döndü

TFF U19 Elit B Ligi 2. Grup 18. haftasinda Denizlispor, sahasinda agirladigi Gençlerbirligi ile 2-2 berabere kaldi. Maçin bitis düdügüyle birlikte konuk ekibin hakeme yagdirdigi hakaretlerin ardindan saha bir anda boks ringine döndü.

Denizli 28 Mart 2023 Salı

Pamukkaleli Gençlere Mehmet Akif Anlatildi

Pamukkale Belediyesi, 12 Mart Istiklal Marsi’nin kabulünün 102. Yili, Mehmet Akif Ersoy’u anma günü ile 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili özel bir program gerçeklestirdi.

Denizli 17 Mart 2023 Cuma

Murat Bebegin Katilleri Adliyeye Sevk Edildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iskence sonucu hayatini kaybeden 2 yasindaki bebegin ölümüyle ilgili anne ve 3 süpheli adliyeye sevk edildi.

Denizli 30 Ocak 2023 Pazartesi

Cumhurbaskani Erdogan; '20 Yilda Denizli'ye 35 Milyar Liralik Kamu Yatirimi Kazandirdik'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, son 20 yilda Denizli’ye kazandirilan 35 milyar liralik kamu yatirimlarinin detaylarini paylasti.

Denizli 29 Ocak 2023 Pazar

Denizlispor VAR'dan Sikayetçi

DENIZLI – A. Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, oynadiklari Çaykur Rizespor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Maalesef yine bu VAR’la birlikte sikinti yasiyoruz" dedi.

Denizli 24 Ocak 2023 Salı

Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Zor Bir Maç Oldu'

DENIZLI – Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Denizlispor galibiyeti ardindan, “Ikinci golü bulabilsek bizim adimiza biraz daha rahatlayabilecegimiz müsabaka olabilirdi. Bundan sonraki haftalarda daha da çok çalisarak, Eyüpspor�

Denizli 14 Ocak 2023 Cumartesi

CHP Lideri Kiliçdaroglu'nun Denizli Programi 1 Gün Ertelendi

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun yarin gerçeklestirecegi duyurulan Denizli programi 1 gün ertelendi.

Denizli 11 Ocak 2023 Çarşamba

Metin Sentürk Yurtta Kalan Ögrencilerle Bulustu

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin “Genç Bakis Açisi Programi” çerçevesinde GSB Denizli yurtlarinda kalan ögrencilerle bulustu.

Denizli 9 Ocak 2023 Pazartesi
 1  2  3  4  ...  32  33