İstanbul'da kendisine yeşil yandığını düşünen sürücü yola atladı

Arnavutköy'de bir hafriyat kamyonu dönüş yapmak için girdiği sapakta trafik ışıklarını karıştırdı. Sürücü, yanan yeşil ışığın, geçiş hakkının kendisine ait olduğunu gösterdiğini düşünerek yola atlayınca, kaza kaçınılmaz oldu.

İstanbul'da kendisine yeşil yandığını düşünen sürücü yola atladıİstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, cadde üzerinden dönüş alarak Sultangazi yönüne bağlanmak isteyen hafriyat kamyonu sürücüsü, dönüş için ayrılan sapağa girdi.
Sürücü sapakta beklerken, ana yolun düzenini sağlayan yeşil ışığın kendisi için yandığını düşünerek caddeye atladı.

İstanbul'da kendisine yeşil yandığını düşünen sürücü yola atladı

2 KİŞİ ARAÇLARINDA SIKIŞTI

Cadde üzerinde seyir halinde olan otomobil ile kamyon çarpıştı.
Otomobilde bulunan 2 kişi kaza nedeniyle araçlarında sıkıştı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerin müdahalesi üzerine sıkıştıkları otomobilden kurtarıldı.
Üzerlerinde kimlikleri olmadığı öğrenilen 1'i kadın 2 kişi hastaneye sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.
Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

'BURADA BİR ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR'


Kazanın görgü tanıklarından olan Abdurrahman Arslan, olay anını şöyle anlattı:
Ben bu yol üzerinde ilerliyordum, yeşil ışık yanarken çoğu kişi bu ışığı fark edemiyor. Araçlar dönerken gelip direk kazaya karışıyorlar, Allah göstermesin burada kaçıncı aynı şekilde kaza oldu.
Burada bir önlem alınması gerekiyor. Hemen hemen her gün burada kaza oluyor. 2 kişi yaralandı, ambulanstalar, itfaiye ekipleri yangın çıkmasın diye müdahale ediyor.

İstanbul'da kendisine yeşil yandığını düşünen sürücü yola atladı