'Büyük Zafer' Baskentte Coskuyla Kutlanacak

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), 30 Agustos Zafer Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutlamak için hazirliklarini tamamladi. Büyük zaferin 102. yil dönümü, kentin dört bir yaninda düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. 29 Agustos’ta Prof. Dr. Ilber Ortayli ile baslayacak olan etkinlikler 30 Agustos aksami Tan Tasçi’nin konseri ile devam edecek.

'Büyük Zafer' Baskentte Coskuyla Kutlanacak
ABB, 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kentin dört bir yaninda düzenleyecegi etkinliklerle kutlayacak. Baskomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde 30 Agustos 1922’de Dumlupinar’da kazanilan büyük zaferin 102’nci yil dönümü baskentte coskuyla kutlanacak.

Ilber Ortayli baskentlilerle bulusacak

ABB tarafindan gerçeklestirilecek etkinlikler kapsaminda, 29 Agustos’ta saat 19.30’da tarihçi, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ilber Ortayli, Gençlik Parki’nda ‘Hürriyet ve Bagimsiz Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Agustos’ konulu programda baskentlilerle bulusacak.

Tan Tasçi Zafer Bayrami konseri verecek

30 Agustos aksami saat 20.30’da ise Atatürk Orman Çiftligi Dogal Yasam Parki’nda Tan Tasçi baskentlilerle bulusarak Zafer Bayrami konseri verecek. Tüm Ankaralilarin davetli oldugu etkinliler için 30 Agustos tarihinde Zafer Çarsisi’ndan Atatürk Orman Çiftligi’ne saat 16.00’dan gece yarisi 00.00’a kadar ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
Kaynak: İHA