Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin En Hizla Büyüyen Partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan tesekkür ziyaretleri kapsaminda geldigi Manisa’da esnaf ziyareti yaparak partisinin Il Baskanligi ve Sehzadeler Ilçe Baskanligi binasinin açilisini gerçeklestirdi. Açilista halka seslenen Erbakan, Türkiye’nin umudunun Yeniden Refah Partisi oldugunu belirterek, “Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin en hizla büyüyen partisidir. Türkiye’nin yildizidir” dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin En Hizla Büyüyen Partisidir'
Yerel seçimler sonrasi tesekkür ziyaretlerini devam ettiren Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan 2 günlük ziyaret kapsaminda geldigi Manisa’da Yeniden Refah Partisi’nin Manisa’da kazandigi tek ilçe olan Selendi, ardindan Demirci, Kula ve Ahmetli ilçelerini ziyaret ettikten sonra Manisa’nin merkez ilçelerinden Sehzadeler’de esnaf ziyareti yaparak partisinin il binasinin açilisini gerçeklestirdi.

Ikindi namazini tarihi Hatuniye Camii’nde kildiktan sonra Kuyumcular Çarsisi ve Mustafa Kemal Pasa Caddesinde esnaf ziyareti gerçeklestiren Erbakan, parti binasi önünde partililerin ‘Mücahit Erbakan’ sloganlariyla karsilandi. Programa Sehzadeler’in CHP’li Belediye Baskani Gülsah Durbay da katildi.

Yapilan duanin ardindan açilis konusmasini yapan Yeniden Refah Partisi Il Baskani Serhat Orhan partilerini Manisa’da daha da güçlendirmek için var güçleriyle çalisacaklarini söyledi.



Yeniden Refah Partisi’nin hem üye sayilarini hem de aldigi oylari hizla artirdigini belirten Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, “Dün ve bugün biraz evvel il baskanimizin da ifade ettigi gibi Manisa’nin ilçelerinde halkimizla bulusma programlarini gerçeklestiriyoruz. Selendi’de, Demirci’de Kula’da Ahmetli’de halkimizla esnafimizla bulusup bugün Manisa merkezde de biraz evvel yine esnafimizla bulustuk. Bütün bulusmalarimiz açik bir gerçegi ortaya koyuyor halkimiz degisim istiyor, kurtulus istiyor. Bu kurtulusun adresi olarak da Milli Görüsü de Yeniden Refah Partimizde görüyor. 31 Mart seçimlerinin hemen öncesinde baslayan çok hizli bir yükselis trendi Yeniden Refah Partimiz için seçimlerden sonra ivmesi artarak devam ediyor. Halkimizin ilgisinden teveccühünden dolayi esnafimizi ziyaret etmekte sokaklarda yürümekte zorlaniyoruz. Ziyaret için girdigimiz yerlerde büyük ilgi nedeniyle çikmakta zorlaniyoruz. Bu gerçegi teyit eden bir diger husus da üye sayimizin seçimden sonra da seçim öncesinde oldugu gibi de katlanarak artiyor olusu. Bugün 550 bin seviyesine geldik yilbasina kadar 1 milyon hedefimize ulasmak üzere 81 ilde teskilatlarimiz canla basla kosuyor. Sahada gördügümüz gerçek Manisa’da da tüm Türkiye’de de karsi karsiya kaldigimiz heyecan dalgasi bizim en kisa zamanda 1 milyon üye hedefine ulasacagimizi gösteriyor” dedi.



“Millet Milli Görüs’e özlem duyuyor”

Milletin Milli Görüs’e özlem duydugunu kaydeden Erbakan konusmasini söyle tamamladi:

“Milletimizin teveccühü, teskilatlarimizin gayreti ve Allah gani gani rahmet eylesin merhum Erbakan Hocamizin ve davamizin bereketi. Millet neden Milli Görüs’e özlem duyuyor. Rahmetli Erbakan Hocamizin 42 senelik mücadelesinde bu millete en büyük hizmetleri yapmasindan dolayi. En son 1996-1997 yillari arasinda Basbakan olarak bu milletin alim gücünü, refah seviyesini cumhuriyet tarihinde görülmemis bir sekilde artirdi. Bu efsane hizmetleri yapti. Kibris Baris Harekati, 1976-1977 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük agir sanayi ve kalkinma hamlesi, 1996-1997’de isçiye, emekliye, köylüye en yüksek maas zamlarinin verilmesi. 1989-1994 arasinda iktidar partisi baska partiden olmasina ragmen Refah Partili Milli Görüs belediyelerinin tarih yazmasi, destan yazmasi. Bütün bunlar merhum Erbakan Hocamiz zamaninda yapildi. Iste atilan bu tohumlar, o dönemdeki hizmetler bugün milletimizin yeniden Milli Görüs’e kavusmak istemesine yol açiyor. Projelerimiz hazir, Kaynak paketlerimiz hazir, kalkinma için bütün dokümanlarimiz, hesaplarimiz uzmanlarimiz tarafindan hazirlanmis durumda. Milli Kaynak Paketleri kitabimiz. Bir senede zam yapmadan, borçlanmadan 150 milyar dolar nasil kaynak bulunacak bu kitapta bunu ortaya koyduk. 81 ilimize yüzlerce refah projesi kitabimiz. Türkiye’nin dört bir kösesinde 81 ilimizde, istihdama, katma degere yönelik hangi projelerimizi ortaya koyacagiz bunlarin hepsi hazir. Makam ve rakam için degil, Allah rizasi için çalisan kadrolarimiz hazir, kadrolarimiz hazir. Insallah gelecegiz ve 54. Hükümet döneminde oldugu gibi yine adil bir ekonomik sistemle, borç, faiz, sicak para ekonomisi yerine, üretme dayali bir ekonomi modeli ile, önce, imtiyazlilar, önce akrabalar, önce yandaslar degil, önce ezilenler, önce dar gelirliler diyen bir anlayisla insallah bu milleti yeniden ayaga kaldiracagiz ve bu milletin yüzünü güldürecegiz.”

Yapilan konusmalarin ardindan kurdele kesimi yapilarak parti binasinda incelemelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA