Yilmaz'dan Fistik Mitingi'ne Davet

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, bugün CHP Genel Baskani Özgür Özel’in katilacagi Fistik Mitingi’ne vatandaslari fistik bahçesinden davet etti. Yilmaz, “Bu miting, sadece fistik mitingi degil. Tüm çiftçilerimizin, annelerimiz, babalarimiz ve çocuklarimizin mitingi” dedi.

Yilmaz'dan Fistik Mitingi'ne Davet
Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, bugün gerçeklesecek Fistik Mitingi öncesi Gazianteplilere çagrida bulundu. Kirsal Battal Mahallesi’nde fistik bahçesinde vatandaslari mitinge davet eden Yilmaz, herkesin derdinin konusulacagini söyledi.

Halkin ekonomik kriz karsisinda yasadigi tüm zorluklarin konusulacagini bildiren Yilmaz, siyaset üstü bir miting oldugunu belirtti.



“Bu miting, çocuklarimizin mitingi”

Tüm siyasi partililere seslenen Yilmaz, “Sevgili Gaziantepliler, AK Partili dostlarim, Cumhuriyet Halk Partili kardeslerim, Milliyetçi Hareket Partili, Iyi Partili tüm partiye gönül vermis dostlarim. Bu miting sadece fistik mitingi degil. Bu miting, evine ekmek götüremeyen babanin mitingi, ’yarin acaba ne yiyecegim’ diyen annenin mitingi. Bu miting, sizin çocuklarinizin mitingi” seklinde konustu.



“Yarinlarimiza sahip çikalim”

Saat 18:00’da Istasyon Meydani’nda gerçeklesecek olan mitingde toplumun tüm kesimlerinin sorunlarinin bir kez daha gündeme getirilecegini aktaran Yilmaz, “Mücadele etmezseniz yarinlariniza sahip çikamazsiniz. Lütfen saat 18:00’da Istasyon Meydani’nda Genel Baskanimiz Özgür Özel’i yalniz birakmayin. Bizimle birlikte olun” diye konustu.

Kaynak: İHA