Tir Mini Araci Oyuncak Araba Gibi Önüne Almisti, Araç Sürücüsü Panik Dolu Saniyeler Içerisinde 30 Metre Sürüklendi

Hatay’da seyir halindeki tir, ayni istikamette ilerleyen Ami model mini araci önüne alarak metrelerce sürüklemisti. Mini aracin sürücüsü Azad Sahin, kaza aninda tirin kendisini 30 metre sürükledigini söyledi.

Tir Mini Araci Oyuncak Araba Gibi Önüne Almisti, Araç Sürücüsü Panik Dolu Saniyeler Içerisinde 30 Metre Sürüklendi


Geçtigimiz günlerde yasanan, Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi’nde yasanmisti. Cadde üzerinde ilerleyen tir, ayni istikamette seyir halinde olan Citroen marka Ami model mini elektrikli araci önüne alarak sürüklemeye baslamisti. Tirin, mini araci oyuncak araba gibi metrelerce sürükledigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar olusmustu. Mini araciyla tirin önünde 30 metre sürüklenen Azad Sahin, kaza anini anlatti.

Tirin metrelerce sürükledigi aracin sürücüsü 21 yasindaki Azad Sahin, “Normal, çift seritli yolda gidiyordum tir sol taraftaydi. Ben sag taraftan ilerlerken bir anda sag taraftan çarpip ön tarafina aldi. O sekilde yan döndürünce zaten karsi magazalari izleyecek sekilde beni 30 metre kadar ittirmesiyle sürükledi ve daha sonra durdu. Çevrenin fark etmesiyle durdurdular tiri. Panikliyor insan her zaman basa gelecek bir sey degil. Tir sürükledi ve çok sükür altina almadi, devirmedi normal sürükledi durdu. Daha sonra çevrenin uyariyla durdu, tir hiçbir sekilde fark etmiyor araba hafif oldugundan. Çevrenin uyarmasiyla o sekilde durdurdular adam o sekilde durdu. Ufak araba daha dikkatli olurlarsa bizim de dikkatli olmamiz lazim. Onlarin da görüs açisi var, belli bir görüs açisina girmemiz lazim görüs açisinin disina çikinca görmüyorlar onlar da hakli. Sadece tir önüne aldigi için zaten pek hizli gitmiyordu tirda, sadece çarptigi yerde sürtünme izi var o yüzden onun disinda pek bir sey olmadi” seklinde yasadigi olayi dile getirdi.
Kaynak: İHA