Körfez'de Hem Çocuklar Hem De Aileler Unutulmaz Anlar Yasadi

Körfez’de 50. Altin Kiraz Festivali kapsaminda düzenlenen konser ve çocuk senligine katilan aileler unutulmaz anlar yasadi.

Körfez'de Hem Çocuklar Hem De Aileler Unutulmaz Anlar Yasadi
Körfez Belediyesi tarafindan bu yil 50.’si düzenlenen Altin Kiraz Kültür ve Sanat Festivali kapsaminda her yas için etkinlikler vardi. Ilk gün kortej ve gösteriler ile baslayan, ikinci gün yerel sanatçilarin konseri ile devam eden festivalin üçüncü gününde Yarimca Alparslan Türkes Spor Kompleksi’nde çocuklar etkinlik gerçeklestirildi.

Saat 18.00’de çocuk senligi ile baslayan etkinliklerde heyecan dolu oyun parkurlari ve gösteriler düzenlendi.

Çocuklar tarafindan en fazla ilgi gören alanlardan biri de survivor alaniydi. Çocuklar televizyon ekranlarindan tanidiklari parkurda kiyasiya mücadele etti. Yas gruplarina göre ayrilan alanda yarisan çocuklar, çesitli hediyeler aldi. Alanda jonglör hokkabaz ve illüzyon çocuk özel gösterisi büyük begeni toplarken, agzindan ates çikaran jongör çocuklar tarafindan uzun süre alkislandi. Akrobasi ve denge gösterisi, tek tekerlekli bisiklet show ve ates show gösterisi ilgiyle izlendi. Çocuklar gösterilere alkislariyla eslik etti. Ayrica alanda kurulan sisme oyun gruplari da ilgi gördü. Festival kapsaminda düzenlenen etkinlige katilan Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt de yaz boyunca çocuklar için mahalle mahalle senlikler düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
Kaynak: İHA