Yildirim'da Eksi Kitaplar Degerlendiriliyor

Yildirim Belediyesi, kullanilmis test kitabi, defter ve okul kitaplarini getiren vatandaslarin eski kitaplarini kilogram fiyati 4 TL’den alarak ögrencilere ve ailelere destek oluyor.

Yildirim'da Eksi Kitaplar Degerlendiriliyor
Yildirim Belediyesi, gelecek kusaklara daha temiz ve yesil bir Yildirim birakmak için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Emektar Kitaplariniz Geri Dönüsüyor’ sloganiyla Ahmet Taner Kislali Meydani’nda stant açan Yildirim Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü kullanilmasi mümkün olmayan kagitlari geri dönüsüme kazandiracak. Çevre ile ilgili farkindalik olusturmak ve vatandaslari geri dönüsüme tesvik etmek amaciyla düzenlenen kampanya kapsaminda getirilen kullanilmis test kitabi, defter, okul kitabi, dergi vb. atiklar kilogrami 4 TL’den alinacak olup 3 Temmuz’a kadar Ahmet Taner Kislali Meydani’nda süren farkindalik kampanyasi 6 Temmuz’a kadar Baris Manço Kültür Merkezi’nde devam edecek.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz kizi Hümeyra ile birlikte kullanim ömrünü tamamlayan kitaplari ekiplere teslim etti ve kampanyaya destek olan vatandaslarla sohbet etti.

‘Emektar kitaplariniz geri dönüsüyor’ kampanyasina tüm Yildirimlilari davet eden Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Çocuklarimiza temiz ve yesil bir Yildirim birakmak için çalisiyoruz. 3 yildir gerçeklestirdigimiz sifir atik kampanyasi ile kullanim ömrünü tamamlamis test kitaplarini ve defterleri geri dönüsüme kazaniyoruz. Hemsehrilerimizde farkindalik olusturmayi hedefledigimiz proje ile atik kagitlarin dönüsümünü saglayarak agaçlarin kesilmesinin önüne geçiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA