Temmuz Ayinda Özel Yapim Filmler Sinemaseverlerle Bulusuyor

Tivibu, temmuz ayinda özel ve yeni yapimlari izleyicilerle bulusturuyor. Tivibu Film Klasöründe bu ay, “The Equalizer 3” ve “Gran Turismo” gibi basarili yapimlar öne çikiyor. Kirala Satin Al Klasöründe yer alan yapimlar ise temmuz ayinda televizyon keyfi yasamak isteyen izleyicileri bekliyor.

Temmuz Ayinda Özel Yapim Filmler Sinemaseverlerle Bulusuyor


Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, temmuz ayinda da birbirinden özel filmleri sinemaseverlerin begenisine sunuyor. Platform, Kirala Satin Al Klasöründe; basrollerinde Kingsley Ben-Adir ve Lashana Lynch gibi isimlerin yer aldigi “Bob Marley: One Love” filmini izleyicilerle bulusuyor.

2024 yilinda vizyona giren film, Bob Marley’nin hayat hikâyesini ve müzigini konu ediyor. Hayati boyunca türlü engellerle karsi karsiya kalan Bob Marley’nin zorluklarin üstesinden gelme konusundaki öyküsünün anlatildigi filmde, müziginin arkasinda yatan hikâye de ele aliniyor.

Bir baska öne çikan içerik 2023 yapimi “We Grown Now” Kirala Satin Al Klasöründe izleyicilerin begenisine sunuluyor. Yönetmen koltugunda Minhal Baig’in oturdugu film, 1992 yilinda Chicago’da yasayan iki gencin dostlugunu anlatiyor.

Temmuz ayinda klasöre eklenen diger yapim ise “Kya’nin Sarki Söyledigi Yer”. Dram türündeki film, çocukken ailesiz kalmasina ragmen kendi basina büyümeyi basaran genç bir kizin, tanidigi bir erkek tarafindan katil zanlisi olarak gösterilmesini ve sonrasinda gelisen olaylari ele aliyor.

Aksiyondan maceraya, dramdan komediye farkli türde birçok filmi izleyicilerle bulusturan Tivibu’nun Film Klasöründe bu ay, 2023 yapimi ve basrollerinde Denzel Washington, Dakota Fanning ve David Denman’in yer aldigi “The Equalizer 3” filmi dikkat çekiyor. Film, haksizliga ugradiginda adaleti saglamak için acimasiz geçmisinden gelen yeteneklerini kullanmak zorunda kalan eski hükümet ajani Robert McCall’un maceralarini konu ediyor.

Yine 2023 yilinin basarili yapimlarindan olan ve basrollerinde David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe gibi ünlü oyuncularin yer aldigi “Gran Turismo” da Film Klasöründe izleyicileri bekliyor. Film, profesyonel araba yarisçisi olma hayallerini gerçeklestirmeye çalisan bir gencin hikâyesini ele aliyor.

Tivibu Film Klasöründe temmuz ayinda öne çikan bir diger yapim ise “Hayvan Kralligi”. Film, mutasyon sonucu yaratiga dönüsen karisini ogluyla beraber bulmaya çalisan bir adamin öyküsünü konu ediyor.

Film Klasörünün diger öne çikan filmleri ise, “Cennet Otoyolu”, “Süper Yetenek 3: Büyük Yaris”, “Isik Imparatorlugu” ve “Bak Nasil da Kaçiyorlar”.

Morgan Freeman ve Juliette Binoche’un basrolünde oldugu “Cennet Otoyolu”, bir kamyon soförünün erkek kardesini hapishane çetesinden kurtarmak için yasa disi kargo kaçirmasini anlatiyor. Gerilim türü olan filmin hem yönetmenligini hem de senaristligini Anna Gutto yapiyor.

Film Klasörünün temmuz ayindaki animasyon filmi ise “Süper Yetenek 3: Büyük Yaris”. Film, katildigi yarismada kendisini beklenmedik bir konumda bulan Bodi’nin hikâyesini konu ediyor.

Klasörün bir diger içerigi ise dram türündeki “Isik Imparatorlugu”. Yönetmenligini ve senaristligini Sam Mendes’in yaptigi film, 1980’lerde Ingiltere’nin güney sahilinde geçen bir ask hikâyesine odaklaniyor. Filmin basrollerinde, Olivia Colman, Colin Firth, Toby Jones gibi isimler yer aliyor.

“Bak Nasil da Kaçiyorlar”, klasörün gizem, komedi ve suç türündeki öne çikan filmlerinden. Film, çaresiz bir Hollywood film yapimcisinin, popüler bir oyunu filme dönüstürmesini konu ediyor. Filmin basrollerinde Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson ve David Oyelowo yer aliyor.
Kaynak: İHA