Kurusiki Tabancayla Yakalandi, Polis Otosundaki Yeri Begenmedi Açiklamasi 'Arkaya Gerek Var Mi?'

Aksaray’da polis ekipleri tarafindan durdurulan araçta kurusiki tabanca ile yakalanan 18 yasindaki genç sürücü gözaltina alinirken, polis otosunun arkasina bindirildigi sirada yeri begenmeyip “Arkaya gerek var mi?” diye sordu.

Kurusiki Tabancayla Yakalandi, Polis Otosundaki Yeri Begenmedi Açiklamasi 'Arkaya Gerek Var Mi?'
Olay, Hacilar Harmani Mahallesi Selçuk Bulvari üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, yolda Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde uygulama yapan Il Emniyet Müdürlügü Asayis ve Trafik Subesi ekipleri süphe üzerine 68 AEF 309 plakali araci durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen 18 asindaki F.C. isimli gencin aracinda arama yapan ekipler araçta bir adet tabanca buldu. Tabancayi inceleyen polis ekipleri tabancanin kurusiki oldugunu tespit ederken genç sürücü tabancanin kendisine ait oldugunu söyledi.

Bunun üzerine yasal islemlerin yapilmasi için genç sürücü gözaltina alinirken tabancaya el konuldu. Genç sürücü ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürülmek için polis otosunun arkasina götürülürken, yeri begenmeyen sürücü polis memuruna “Arkaya gerek var mi?” diye sordu.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA