'Kuyu-10' Operasyonunda 6 Kisi Tutuklandi

Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonlari çerçevesinde yakalanan 10 süpheliden 6’si çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Kuyu-10' Operasyonunda 6 Kisi Tutuklandi
Emniyet Genel Müdürlügü KOM Baskanligi koordinesinde Karabük Il Emniyet Müdürlügü KOM Sube Müdürlügünce Karabük merkezli Istanbul ve Ankara’da “Kuyu-10” operasyonu düzenlendi.

Operasyonlar sonucu ile elebasiligini Sezgin Yüksel ve Imdat Yüksel’in yaptigi organize suç örgütü çökertildi. 4 adet ruhsatsiz av tüfegi, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 210 senet, 4 adet pos cihazi ve dokümanin ele geçirildigi operasyonda aralarinda elebaslarinin da bulundugu 9 süpheli yakalanarak gözaltina alinirken, 1 süphelinin tutuklu oldugu belirlendi. 12 araç, sahis ve sirket hesaplarina da el konuldu. Süphelilerin suç islemek amaciyla örgüt kurmak, yagma, nitelikli dolandiricilik, kasten yaralama, tehdit, uyusturucu madde ticareti suçlarini isledikleri tespit edildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan süphelilerden 4’ü ifadeleri alinarak serbest birakilirken, adliyeye sevk edilen süphelilerden S.Y., I.Y., V.Y., Y.G., E.M., D.T. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA