Çildir'da Hayat Boyu Ögrenme Etkinligi

1-7 Haziran Hayat Boyu Ögrenme Haftasi kapsaminda Çildir Halk Egitim Merkezi tarafindan Çildir Kaymakamligi önünde sergi düzenlendi.

Çildir'da Hayat Boyu Ögrenme Etkinligi
Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinlikleri kapsaminda düzenlenen serginin açilisi Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz ve Çildir Halk Egitim Müdürü Ugur Ilhan tarafindan yapildi. Sergiye Çildir Kaymakami Muhammed Enes Ipek, Ilçe Jandarma Komutani Serhat Arli, Ilçe Müftüsü Abdullah Dogan, okul ve kurum müdürleri, kursiyerler ve çok sayida davetli katildi.

Serginin açilis töreninin yapilmasi ile baslayan program sene boyunca Çildir Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan açilan kurslarda ortaya çikarilan ürünlerin sergilenmesi ve akabinde düzenlenen eglence ile devam etti. Açilis töreninde konusan Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiz, "Toplumumuzun daha üretken hale gelmesinde emegi geçen, elini tasin altina koyarak isini gönülden yapan tüm usta ögreticilerimizi, hayatin devinim üzere oldugunun idrakine vararak üretmeyi siar edinen katilimcilarimizi ve bu iki kiymetli degerimizi bir araya getirme iradesi ortaya koyarak koordinasyon vazifesini hakkiyla saglayan kiymetli idarecilerimize; bu serginin vücuda gelmesinde emek veren herkese tesekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: İHA