Görüntü Kirliligine Uyari Tabelasi Asmakla Çözüm Bulundu
Kurtulus Mahallesi’nde bulunan trafo binasi Isparta Belediyesi ekipleri tarafindan sürekli olarak boyanmasina ragmen kendini bilmez kisi veya kisilerce devamli olarak yazi ve resim çizilerek görüntü kirliligine maruz birakiliyor. Bu nedenle Isparta Belediyesi çareyi ebeveynlere yönelik hazirladigi uyari levhasinda buldu.

Kurtulus Mahallesi Muhtari Sitki Aglarci, muhtarlik binasi önündeki trafo binasina çocuklar ve gençlerin sürekli yazilar yazarak, resimler çizdigini belirtti.
Isparta Belediyesi’nin duvari yeni boyatmasina ragmen yazi ve resimlerin tekrar duvara islendigini ifade eden Aglarci, “15 gün içerisinde duvar yeniden eski haline geldi. Bu konuda hassasiyet gösterelim. Yapilan hizmetler bosa gitmesin. Çocuklarimizi ve gençlerimizi uyaralim. Yapilan hizmetlere sahip çikalim, tekrar bu görüntüler yasanmasin” görüslerinde bulundu.
