INVAMED Baskani Rasit Dinç'ten Kurban Bayrami Mesaji

INVAMED Baskani Rasit Dinç, saglik ve tip çalisanlari basta olmak üzere tüm Islam âleminin mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik ederek, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

INVAMED Baskani Rasit Dinç'ten Kurban Bayrami Mesaji
INVAMED Baskani Rasit Dinç, Kurban Bayrami vesilesiyle bir mesaj yayimladi. Bayramlarin degerlerimize daha çok sarilma günü oldugunu belirten Dinç’in bayram mesajinda su ifadeler yer aldi:

"Degerli Türk Milleti, bayramlar; paylasmanin, dayanismanin, beraberligin, iyiligin, hosgörünün en sicak sekilde hissedildigi mübarek günlerdir. Bu düsünceler ile bayramlarda birbirimize sariliriz. Ayni zamanda bayramlarda bencillik, kin, kibir ve çikarcilik gibi düsüncelerin üstüne gideriz. ’Küsmek ve darilmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayin’ der Hz. Mevlâna. INVAMED olarak, ‘Üreten Bir Gelecek’ vizyonuyla, sürdürülebilir kalkinmanin anahtari olan bilim, teknoloji ve inovasyona saglik için yatirim yaparak, Türkiye’yi daha müreffeh yarinlara tasima kararliligi içindeyiz. Inaniyorum ki, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, erdemlerimizden aldigimiz sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da güçlendirip pekistirecegiz. Bu duygularla, saglik ve tip çalisanlari basta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm Islam âleminin mübarek Kurban Bayrami’ni içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Bayraminiz mübarek olsun."
Kaynak: İHA