Akhisar'a 450 Yatakli Yeni Hastane Insaati Bayram Sonrasi Basliyor

AK Parti Grup Baskanvekili Bahadir Yenisehirlioglu 450 yatakli Akhisar Devlet Hastanesi insaatinin bayram sonrasi baslayacaginin müjdesini verdi.

Akhisar'a 450 Yatakli Yeni Hastane Insaati Bayram Sonrasi Basliyor
AK Parti Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadir Yenisehirlioglu Akhisar Devlet Hastanesi’nin yapim sürecini yakindan takip ettiklerini belirterek, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla süreçle alakali bilgi verdi. Yenisehirlioglu yaptigi açiklamada, "Akhisar’a verdigimiz sözü tutuyoruz. 450 yatakli Akhisar Devlet Hastanesi’nin insaati için her asamayi titizlikle inceliyor ve tüm gelismeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Ilçemizin öncelikli ve acil ihtiyaci olan devlet hastanemizin yapimi için çalismalarimiza süratle devam ediyoruz" dedi.



"Yüklenici firma ile sözlesme imzalandi"

Yüklenici firma ile sözlesme imzalandigini belirten Yenisehirlioglu, hastane insaatinin bayram sonrasinda baslayacagini belirtti.

Hastane yatiriminin önemine dikkat çeken Yenisehirlioglu açiklamalarinda, "450 Yatakli Akhisar Devlet Hastanesi Saglik Bakanligimizin 2024 yili yatirim programinda yer alan 450 yatakli Akhisar Devlet Hastanesi için yüklenici firma ile sözlesme imzalanmis olup, bayramdan sonra ilgili firmaya yer teslimi yapilacak ve yapim çalismalarina baslanacaktir. Daha önce de müjdesini verdigimiz hastanemiz; 450 yatak kapasitesi, 132 poliklinik, 97 yogun bakim ünitesi, 18 yenidogan yogun bakim ünitesi, 19 ameliyathane ve 40 acil yatak kapasitesi ile hemsehrilerimize hizmet verecektir. Bu önemli yatirimin Manisa’miza, ilçemiz Akhisar’a ve kiymetli hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA