Takla Atan Araçtan Firlayarak Agir Yaralanan 22 Yasindaki Sürücü Hayatini Kaybetti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde hafif ticari aracin bariyerlere çarparak takla atmasi sonucu meydana gelen kazada agir yaralanan 2 kisiden 22 yasindaki araç sürücüsü, hastanede yasam mücadelesini kaybetti.

Takla Atan Araçtan Firlayarak Agir Yaralanan 22 Yasindaki Sürücü Hayatini Kaybetti
Antalya-Alanya D-400 kara yolunda meydana gelen trafik kazasinda, Antalya’dan Alanya istikametine gitmekte olan Furkan Toker yönetimindeki 07 ANF 774 plakali hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarindaki bariyerlere çarpti. Çarpmanin etkisiyle bariyeri asan ve sarampolde yaklasik 80 metre takla atan araç hurdaya döndü. Kazada araç sürücüsü Muhammet Furkan Toker ve araçta yolcu olarak bulunan Sule Demir agir yaralanirken araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Kaya kazayi burnu bile kanamadan atlatmisti.

Kazada yaralanan ve özel hastanede tedavi altina alinan araç sürücüsü Muhammet Furkan Toker (22), yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Diger taraftan kaza ani yol kenarinda bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde aracin bariyerlere çarpmasi ve takla atmasi yer aldi.
Kaynak: İHA