'En Güzel Bahçe, Balkon Ve Teras Yarismasi' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan, 7. düzenlenen ‘En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarismasi’nda ödüller sahiplerini buldu.

'En Güzel Bahçe, Balkon Ve Teras Yarismasi' Ödülleri Sahiplerini Buldu
Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin “Çevremizi Birlikte Güzellestiriyoruz” sloganiyla, bu yil 7.sini düzenledigi ‘En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarismasi’nda dereceye girenlere, ödülleri verildi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Çevre Egitim ve Inovasyon Merkezi bahçesinde gerçeklestirilen törene, Antalya Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Lokman Atasoy, Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Dr. Çigdem Hacioglu, jüri üyeleri, yarismacilar ve yakinlari katildi.

Tören öncesi Antalya Büyüksehir Belediyesi Bandosu ve Kent Orkestrasi tarafindan mini bir konser verildi.



Ödüller sahiplerini buldu

Apartman bahçesi, açik balkon, kapali balkon, hobi bahçesi, konut bahçesi, teras, isyeri bahçesi ve site bahçesi olmak üzere toplam 8 kategoriye ayrilan yarismada dereceye girenler ödüllerini almanin mutlulugunu yasadi. Yarismada birinci olanlara 15 bin TL, ikinci olanlara 10 bin TL, üçüncü olanlara ise 7 bin TL ödül takdim edildi. Büyüksehir Belediyesi Baskani Danismani Lokman Atasoy tarafindan jüri üyelerine de plaket takdim edildi.

‘Antalya daha güzel olacak’

Antalya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Dr. Çigdem Hacioglu, törende yaptigi konusmada, çevre dostu bir grupla birlikte olmaktan onur duydugunu söyledi.

Hacioglu, “Çevre bilincini ve çevre sevgisini arttirmak, yasanilan çevrenin görsel niteligini desteklemek, halkin çevre düzenleme ve kent peyzajina yönelik ilgisini tesvik etmek ve bilinçlendirmek amaciyla bu yarismayi düzenledik. Büyüksehir Belediyesi olarak, çevre bilinci konusunda birçok önemli çalisma yapiyoruz. Yapmaya da devam edecegiz. Bu sehri daha güzel bir hale getirmek istiyoruz” dedi.



Büyüksehir’e tesekkür

Konut Bahçesi kategorisinde dereceye giren Melike Atasoy, “Öncelikle Antalya Büyüksehir Belediyesi’ne böyle bir organizasyon düzenledigi ve çevre bilincini topluma asiladigi için çok tesekkür ediyorum. Herkesin dogayla iç içe olmasini diliyorum” dedi.

Apartman Bahçesi kategorisinde Sitki Bekiroglu, Yusuf Tutan, Ender Zengin, Açik Balkon da Simge Çetin, Yilmaz Alp, Nihan Akay, Kapali Balkon kategorisinde Fatma Aksoy, Vesile Adsan, Ugur Ilker Kaya, Hobi Bahçesi’nde Perihan Sahin, Mustafa Ünlüsoy, Bircan Yavuz, Konut Bahçesi: Hafize Nilgün Kara, Baris Ergül, Melike Atasoy, Teras kategorisi Ali Yavuz, Ebru Canoglu, Sennur Dirman, Isyeri Bahçesi kategorisinde Nurcan Sen, Kubilay Yücel, Hikmet Öztürk, Site Bahçesi’nde ise Ümmü Gülsüm Ilaslan, Salih Kusçuoglu ödül alan isimler oldu.
Kaynak: İHA