Buket Özgünlü'nün Son 4 Yilda 9 Daire Ve 2 Depo Satin Aldigi Iddiasi

Sosyal medyada ‘Köpek Velisi’ adli hesabin sahibi Buket Özgünlü’nün 6 yil önce ev kirasini bile ödeyemeyecek durumdayken duygu sömürüsü yoluyla para topladigi ve bu sekilde son 4 yilda 9 daire ve 2 depo satin aldigi iddia edildi.

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinden kuduz oldugu iddia edilen 35 köpegi Ankara’ya getiren ve ’Hayvanlari koruma kanununa muhalefet’ suçundan tutuklanan Yasama Tutunan Patiler Dernegi Baskani Buket Özgünlü hakkinda iddialar ortaya çikti.

"Son dört yilda 9 daire"

Özgünlü’nün ev kirasini ödeyemedigi için ev sahibi T.S. tarafindan 6 yil önce mahkemeye verildigi ve ‘durumum yok gelirim yok’ diyerek savunma yaptigi aktarilirken, Özgünlü’nün polis sorgusunda tamami son dört senede alinmis üzerine kayitli 9 daire ve kira aldigi 2 depo oldugunun ortaya çiktigi öne sürüldü.

Öte yandan, Özgünlü’nün köpekleri sakat birakarak para topladigi iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, hayvan severlerden topladigi mama paralariyla 7 kez biçak altina yatarak estetik oldugu da belirtilen Özgünlü’nün Ankara’da garson olarak çalistigi kafeyi de satin alip patronu oldugu ögrenildi.

Özgünlü’nün saglik kayitlarinda ise burun estetigi, kas kaldirma ve serum kollajen terapisi aldigi iddia edilirken, 7 operasyon ve çok sayida güzellik seansi için 2021-2024 arasinda 1 milyon 110 bin lira harcama yaptiginin banka hareketleri ile tespit edildigi kaydedildi.
Kaynak: İHA