Öldürülen Okul Müdürünün Ögrencisi Konustu Açiklamasi 'Çok Iyi Bir Hocaydi, Yazik Oldu O Da Gitti'

Eyüpsultan’da dün sabah eski ögrencisi tarafindan silahli saldiri sonrasi hayatini kaybeden Okul Müdürü Ibrahim Oktugan’in ögrencisi dün yasananlari anlatti. Ögrenci, “Ibrahim hoca çok iyi bir hocaydi, yazik oldu oda gitti” dedi.

Öldürülen Okul Müdürünün Ögrencisi Konustu Açiklamasi 'Çok Iyi Bir Hocaydi, Yazik Oldu O Da Gitti'
Eyüpsultan’da dün sabah saatlerinde Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak’taki özel bir lisede meydana gelen olayda yabanci uyruklu bir ögrenci okuldan atilmasindan sorumlu tuttugu okul müdürü Ibrahim Oktugan’a (74) silahla ates edip kaçmis, süpheli çocuk bir süre sonra yakalanmisti. Okul müdürü Ibrahim Oktugan ise kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmisti. Olayin ardindan Ibrahim Oktugan’in ögrencileri bugün okula geldi.

Okulda olduklari olayin yasandigini ifade eden okul ögrencisi, “Y.K.’nin 5 aydir okula gelip gelmedigi sorusu üzerine, "Daha önce hiç gelmemisti, dün ilk kez geldi. Benim o çocukla herhangi bir samimiyetim yoktu. Çok iyi bir hocaydi, yazik oldu hocaya o da gitti. Artik diyecek bir sey yok. Güvenlik vardi ama o esnada da içeri gitti. Içeriye niye ve ne zaman gittigini bilmiyorum. Normalde burada güvenlik burada bayadir çalisiyordu. Uzun zamandir çalisiyordu" dedi.

Kaynak: İHA